Dulurs, Yuuk Melu Pekan Sehat bareng PKS Jatim

Dulurs, Yuuk Melu Pekan Sehat bareng PKS Jatim

Share :

Dulurs, Yuuk Melu Pekan Sehat bareng PKS Jatim
Mulai tanggal 25 sampai 31 januari 2021
 
1. Nggatekne kesehatan spiritual lan mental. Akeh dzikir, doa, lan moco Qur’an. Ojo lali melu webinar tentang Covid-19.
.
2. Ngonsumsi panganan sehat lan buah sing akeh vitamin C, D lan zink. Utawa obat herbal koyo habbatussauda, madu, lan konco-koncoe. Ojo lali ngindhari ora sehat semisal panganan instan utawa minuman bersoda.
.
3. Ojo lali berjemur sekitar jam 8-11 isuk, minmal 15 menitan, saben dina .Istirahat cukup, olah raga lan rekreasi karo keluarga inti (nganggo protokol kesehatan). Kerja bakti ngeresiki omah lan ventilasi yo perlu dilakokne.
.
4. Ngutamakne kerjo nang omah, mbatesi aktivitas njaba, ngindari kerumunan.
.
Mugi sehat terus sekeluarga ya Dulurs. Aamiin.
.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *